Integrált Önkormányzati Térinformatikai Rendszer
Önkormányzati Hírlevél
Hírlevelünk célja, hogy partnereinket rendszeresen tájékoztassuk a GISPÁN®-nal kapcsolatos hírekről.
GISPÁN® Portál bemutatót tartunk május 30-án. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Rendezvények
2006. május

2006. május 30. kedd, 9 -12 óra - GISPÁN® Portál bemutató

Az előadásra minden érdeklődőt szeretettel várunk.

A GISPÁN® Portál a GISPÁN® Integrált Önkormányzati Térinformatikai Rendszer kiterjesztése, mint Web publikációs modul. A GISPÁN® rendszer moduljaihoz kapcsolódóan térképi- és adatlekérdező felületet valósít meg. A webes felületről elérhető alkalmazás lehetővé teszi, hogy a rendszer adatait kliens szoftverek telepítése nélkül, Web böngészőn (pl.: Internet Explorer) keresztül érjék el a Polgármesteri Hivatal dolgozói, vagy annak külső intézményei. A GISPÁN® Portál nyílt technológiákra épül, biztosítva ezzel a hatékony, ugyanakkor olcsó üzemeltetést. Az összes szükséges alapszoftver ingyenesen hozzáférhető.

Az előadás tartalma:

  • GISPÁN® Portál funkcionális szolgáltatásai
  • GISPÁN® Portál technológiai megoldása
  • GISPÁN® Portál üzemeltetési feltételei
  • GISPÁN® Portál licenc konstrukciói

Helyszín: KSZKI oktatóterem, Budapest III. kerület, Folyamőr u. 22.
Részvételi díj: Ingyenes, előzetes regisztráció szükséges 2006.05.25-ig! Regisztráció

Kérjük, mielőbb jelezze részvételi igényét e-mailben vagy központi telefonszámunkon (1/316-0506), a rendelkezésre álló helyeket a jelentkezések beérkezési sorrendjében töltjük fel!

A GISPÁN® Suli nyáron szünetel, a következő előadás szeptemberben lesz.


GISPÁN® Portál Csepelen

Újabb ügyfelünkkel gazdagodott a Gispán® Portált üzemeltető partnereink köre. Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzatánál a GVOP fejlesztési projektet vezető szakértők a Gispán® Web publikációs modult találták a legalkalmasabbnak az emelt szintű térinformatikai portál funkcionalitás megvalósítására.

A Gispán Portál® funkcionalitása és szabályozottsága ezúttal azonban túlnőtt az előzőleg bevezetett rendszerekén, mert a projekt keretein belül nemcsak az Önkormányzat belső hálózatához csatlakozó dolgozókat kell kiszolgálni webes alapú térinformatikai alkalmazással, hanem a megújuló Csepel Portálon keresztül a böngészés közben térinformatikai funkciókat használni kívánó lakosságot is.
Ennek a megvalósítása érdekében a Rudas&Karig Kft. rendszermérnökei több lényegi technológiai változást hajtottak végre a rendszeren, szem előtt tartva az adatbiztonságot és az alapszoftverek széleskörű használhatóságával szemben támasztott követelményeket is.
Munkatársaink a publikáció megvalósításában együttműködnek a Csepel Portált fejlesztő vállalkozó munkatársaival a közös siker érdekében.
 

Készítette: Rudas & Karig Kft.
Elérhetőség és kapcsolatfelvétel: (1) 316-0506, 316-1096, 316-1097
www.rudaskarig.hu

Hírlevél lemondás
Feliratkozás a hírlevélre
Észrevétel, üzenet a szerkesztőnek