rudas-es-karig-kft
nav

 

Kedves Partnerünk!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy Internetes oldalunk – formájában és tartalmilag egyaránt – teljesen megújult. Átlátható, könnyen kezelhető felületen mutatjuk be új termékpalettánkat és szolgáltatásainkat, melyek megtalálását az oldalon mostantól kereső funkció is segíti. (Persze az oldal még vadonatúj, így az esetleges hibákért szíves elnézésüket kérjük.)

 

Termékpalettánk megújítása mellett nagy hangsúlyt helyezünk termékeink webes és mobil kiterjesztésére is. Ezért honlapunk kialakítása is "reszponzív" lett, ami a táblagépek és az okostelefonok használóinak is könnyen olvashatóvá és kezelhetővé teszi a weboldalt – ezzel is követve a mobil eszközökre történő fejlesztési trendet.

Az oldal magyar nyelvű változata asztali gépről, táblagépről és okostelefonról is egyaránt a www.rudaskarig.hu címen érhető el.

aqua-on-mobile
 
mantislogin

A fentieken túl egyszerűbben iratkozhat fel hírlevelünkre, archívumunk segítségével gyorsan informálódhat az Önt érdeklő témákkal kapcsolatban, illetve ügyfeleink már az új weblapunk főoldalán is be tudnak jelentkezni ügyfélszolgálati portálunkra (Mantis).

 
footer
Rudas & Karig Kft. Hírlevél lemondás
Elérhetőség és kapcsolatfelvétel: (1) 316-0506, 316-1096, 316-1097 Feliratkozás a hírlevélre
www.rudaskarig.hu Észrevétel, üzenet a szerkesztőknek