rudas-es-karig-kft
Adatszolgáltatások a MEKH felé a GISPÁNR Aqua segítségével

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) felé a közmű cégek rendszeres adatszolgáltatási kötelezettséggel tartoznak, melyet csak nagyon jelentős munkaráfordítás árán tudnak kielégíteni, igen költséges módon.

A GISPÁN® Adatszolgáltatási alrendszere hatékony segítséget nyújt ehhez a munkához - nem korlátozva az adatok körét a műszaki adatokra! A GISPÁN® Adatszolgáltatási alrendszer képességeinek részletes bemutatásáról a közeljövőben konferenciát szervezünk, amelyen minden kérdésre fény derül.

Érdemes tehát figyelemmel kisérni hírleveleinket!

Újabb mobil képességek a GISPÁNR Aquábank

A GISPÁN® Aqua legújabb mobil webes alkalmazása a Munkalap és karbantartás alrendszer felhasználóinak biztosít helytől független hozzáférést a bejelentésekhez és munkalapokhoz.

A GISPÁN® Mobil alkalmazásokról a fentebb említett konferencián fogunk részleteiben beszámolni.

GISPÁNR e-közmű hírek

Újabb közműszolgáltatónak és önkormányzatnak vezettük be az e-közmű szolgáltatást, ezáltal márciusban már 277 településre jelennek meg az e-közmű felületen az általunk szolgáltatott adatok, köztük megyei jogú városok és nagy városok is szép számban vannak.

A GISPÁN® e-közmű szerver és alkalmazás-szolgáltatásunk 2014. január 1. óta kihagyás és fennakadás nélkül, jó hatékonysággal biztosítja a rendeletben előírt követelmények teljesülését.

GISPÁNR e-közmű konzultáció és bemutató

Mint arról az eddigi hírleveleinkben is már hírt adtunk, az elmúlt félévben jelentős érdeklődés és részvétel mellett több mint 10 alkalommal tartottunk szakmai bemutatóval egybekötött, a résztvevők által hasznosnak és sikeresnek tartott e-közmű konzultációs rendezvényeket.

A Lechner Lajos Tudásközpont (LLTK) munkatársaival történt személyes konzultáció során megerősítést kaptunk abban, hogy az e-közmű adatszolgáltatással kapcsolatos ismeretek terjesztése kiemelt jelentőséggel bír. Van még szabad hely a következő GISPÁN® e-közmű bemutatóra!

Időpontok: 2014. március 19. (szerda) 10h – 13h
Előadók: Karig Gábor ügyvezető (karig.gabor@rudaskarig.hu)
Rácz Szabolcs térinformatikai szakértő (racz.szabolcs@rudaskarig.hu)
Helyszín: H-1024 Budapest II., Szilágyi Erzsébet fasor 5. I. em 3.
Jelentkezés: Molnár László szolgáltatásvezető Szabó Ildikó irodavezető
e-mail: molnar.laszlo@rudaskarig.hu e-mail: mail@rudaskarig.hu
mobil: +36 20 928 5898 tel/fax: +36 1 316 0506
GISPÁN e-közmű regisztráció

A rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban kötelező előzetes regisztrációhoz kötött.

Regisztrációját elvégezheti regisztráció linkünkön keresztül is, a megjelölt időpont(ok)ra. Amennyiben kényelmesebb Önnek, kollégáinkat is megkeresheti email-ben vagy telefonon.

A bemutató hatékonysága érdekében, a résztvevők létszámát maximáltuk, illetve ugyanattól a cégtől legfeljebb 2 fő regisztrációját fogadjuk el.

Amennyiben regisztrálta magát, de mégsem tud részt venni a rendezvényen, kérjük időben jelezze, így a várólistásoknak lehetősége nyílik korábbi időpontot választani.

Korábbi híreink a GISPÁN e-közmű témában

1. GISPÁN® e-közmű hírlevél      2. GISPÁN® e-közmű hírlevél      3. GISPÁN® e-közmű hírlevél
4. GISPÁN® e-közmű hírlevél      5. GISPÁN® e-közmű hírlevél      6. GISPÁN® e-közmű hírlevél
7. GISPÁN® e-közmű hírlevél

footer
Rudas & Karig Kft. Hírlevél lemondás
Elérhetőség és kapcsolatfelvétel: (1) 316-0506 Feliratkozás a hírlevélre
www.rudaskarig.hu Észrevétel, üzenet a szerkesztőknek