hírlevél
Hírlevelünk célja, hogy partnereinket rendszeresen tájékoztassuk a Gispán Ignis-el kapcsolatos hírekről. (Hírlevelünket más címre is kérheti, vagy lemondhatja, csak kattintson a megfelelő aláhúzott szavakra.)
 

www.rudaskarig.hu
mail@rudaskarig.hu
 Tartalomjegyzék
2010. december
1. Köszöntő
 
2. Karácsonyi üdvözlet

3. A Gispán Ignis bemutató
a „MATÁSZSZ Szakmai Napok” keretében

 
4.
Partnereink
Tisztelt Olvasó!

Cégünk több, mint húsz éve fejleszt térinformatikai alkalmazásokat elsősorban önkormányzatok és közműszolgáltató cégek számára. Az idei évben – a Miskolc Holding Zrt. tagvállalatai számára készített pilot projekt kapcsán – kerültünk kapcsolatba a hőszolgáltató ágazattal, amelynek eredményeként elkészítettük új megoldásunkat,a GISPÁN® Ignis Hőszolgáltató Műszaki Információs Rendszert, amellyel szeretnénk az ágazat cégeinek egy korszerű térinformatikán alapuló megoldást nyújtani a műszaki tevékenységeik hatékonyabbá tételére.

A jövőben rendszeresen megjelenő GISPÁN® Ignis hírlevélben szeretnénk Önt tájékoztatni a rendszer fejlődésével, piaci helyzetével és szakmai kérdésekkel kapcsolatos újdonságokról és információkról. A hírlevélben ismertetjük a legújabb fejlesztési eredményeket, az egyes területekkel kapcsolatos jogszabályi változások alrendszer szintű követését,a rendszerünkkel kapcsolatos aktuális híreket, valamint az információtechnológia fejlődéséből származó új lehetőségeket és megoldásokat.

A hírlevéllel egy olyan fórumot is szeretnénk létrehozni, melyen keresztül a GISPÁN Ignis  felhasználók folyamatosan elmondhatják véleményüket a rendszerről, jelezhetik továbbfejlesztési javaslataikat.

Leveleiket a toth.lajos@rudaskarig.hu címen várja a Hírlevél szerkesztője: Tóth Lajos

Remélem hírlevelünk hasznos és értékes lesz,
az Önök véleményén keresztül hozzájárul a GISPÁN® Ignis fejlődéséhez,
biztosítva ezzel felhasználóink elégedettségét.


Tisztelettel:

Karig Gábor
ügyvezető igazgató
2. Békés, Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag, Eredményes Új évet kívánnak Önnek a Rudas & Karig Kft. munkatársai

Kosztolányi Dezső – Karácsony


Ezüst esőben száll le a karácsony,
a kályha zúg, a hóesés sűrű;
a lámpafény aranylik a kalácson,
a kocka pörg, gőzöl a tejsűrű.

Kik messze voltak, most mind összejönnek
a percet édes szóval ütni el,
amíg a tél a megfagyott mezőket
karcolja éles, kék jégkörmivel.

Fenyőszagú a lég és a sarokba
ezüst tükörből bókol a rakott fa,
a jó barát boros korsóihoz von,

És zsong az ének áhítatba zöngve…
Csak a havas pusztán a néma csöndbe
sír föl az égbe egy-egy kósza mozdony.

3. Gispán® Ignis Hőszolgáltató Műszaki információs Rendszer bemutatója a „MATÁSZSZ Szakmai Napok” keretében Visegrádon
2010. november 18-19-én kerültek megrendezésre a MATÁSZSZ szervezésében az idei Távhőszolgátatási Szakmai Napok, amely rendezvény az „Energiatakarékos és környezetbarát távhőszolgáltatásért” gondolat köré szerveződött. A rendezvényen egyik fontos eseménye volt a FŐTÁV Zrt. 50 éves jubileumának megünneplése is.

A rendezvényen sok érdekes szakmai előadás között cégünk is lehetőséget kapott Gispán® Ignis rendszerünk bemutatójára. Előadásunk – amelyre a konferencia második napján került sor - a „Komplex térinformatikai megoldás a korszerű távhőszolgáltatásért” címet viselte.

Előadásunk célja az volt, hogy a távhőszolgáltató cégek számára bemutathassunk megoldásunk felépítését, a rendszerhez alkalmazott legkorszerűbb technológiákat, valamint három fő alrendszerét, amelyek térinformatikai támogatással nagyon hatékony segítséget nyújtanak a távhőszolgáltató rendszerek üzemeltetéséhez.

Gispán® Ignis
rendszerünk központi eleme a Műszaki objektum nyilvántartó alrendszer, amely tetszőleges számú és jellemzőjű objektum hierarchikus, egymással kapcsolatban lévő nyilvántartását valósítja meg. Lényeges, hogy a többi alrendszerben lévő feladathoz, tevékenységhez objektumokat lehet rendelni. Így egy művelet, tevékenység egyértelműen egy műszaki egységhez kapcsolódik, amely sok kimutatás, elemzés alapját biztosítja.

Ismertetésre került még a Munkalap és Karbantartás alrendszer is, amely integrációjából fakadóan nagyon hatékony segítséget tud nyújtani a napi üzemeltetési feladatok és karbantartási tevékenységek szervezett és nyomon követhető dokumentálásában. Alkalmazásával lehetővé válik az egyes munkák, tevékenységek teljes körű műszaki adminisztrálása, költségelemzése.

Kiemelésre került, hogy minden alrendszer teljes térinformatikai támogatással rendelkezik, valamint nagyon széles lehetőségek érhetőek el a rendszerben található adatok lekérdezésére az Oracle BI alapú adatelemző megoldásunkkal.
4. Partnereink


Óbudai Egyetem
Universitas Budensis

Készítette: Rudas & Karig Kft.
Elérhetőség és kapcsolatfelvétel: (1) 316-0506, 316-1096, 316-1097
www.rudaskarig.hu
Hírlevél lemondás
Feliratkozás a hírlevélre
Észrevétel, üzenet a szerkesztőknek