hírlevél
Hírlevelünk célja, hogy partnereinket rendszeresen tájékoztassuk a Gispán Ignis-el kapcsolatos hírekről. (Hírlevelünket más címre is kérheti, vagy lemondhatja, csak kattintson a megfelelő aláhúzott szavakra.)
 

www.rudaskarig.hu
mail@rudaskarig.hu
 Tartalomjegyzék
2011. június
1. Rudas & Karig Kft. elérhető már a Facebook-on is!
 
2. MATÁSZSZ konferencia és kiállítás Egerben
3. Partnereink
 
1. Rudas & Karig Kft. elérhető már a Facebook-on is!
A Rudas & Karig Kft elérhető már a Facebook-on is. Hírek, aktualitások, események! Kattintson a linkre!

2. MATÁSZSZ konferencia és kiállítás Egerben
A Rudas & Karig Kft. előadással és kiállítással is részt vett az idén Egerben az EVAT Zrt. 20 éves évfordulója alkalmából szervezett MATÁSZSZ konferencián.  Cégünk gyakorlati bemutatóval egybekötött kiállítása és a konferencián elhangzott előadása is a távhőszolgáltató cégek hatékonyságának növelését segítő műszaki kontrolling témájára összpontosított.

A változó környezeti elvárások egyre gyorsabb és pontosabb döntéseket várnak el a szolgáltató cégek menedzsmentjétől is. Természetesen a legoptimálisabb megoldások választáshoz, a legjobb döntések meghozatalához szükséges, hogy gyors és pontos információkkal rendelkezzenek a cég működésével kapcsolatban.

Ennek alapfeltétele, hogy a működés folyamatosan monitorozva legyen, valamint kapcsolatot lehessen felépíteni a különböző területek információi között. A jelenlegi kontrolling funkciókra elmondható, hogy zömében gazdasági adatokra alapozva nyújtanak támogatást a felső vezetés számára. 
Sok esetben csak nagy nehézségek árán, lassan lehet visszavezetni az egyes gazdasági indikátorokat konkrét műszaki eseményekre.
A műszaki tényekre alapozott tervezés támogatás és a megvalósulások hatékonyságának segítésére alakítottuk rendszerünk új szolgáltatását, amely kifejezetten a műszaki folyamatok kontrollingját teszi lehetővé.
A GISPÁN® Ignis rendszer felépítéséből fakadóan alkalmas arra, hogy a működésnek megfelelő hierarchikus struktúrában tárolja a szolgáltató által üzemeltetett rendszer elemeit (műszaki objektum nyilvántartás).

A gazdasági adatokat feldolgozó valamint a folyamatirányító rendszerrel való integrációja alapján lehetővé teszi az összes műszaki folyamat, tevékenység adminisztrációját úgy, hogy a konkrét tevékenységek (karbantartás, hibaelhárítás) pontosan meghatározott objektumokhoz rendelhetők, valamint a tevékenyéggel kapcsolatos költségek, ráfordítások is adott feladathoz csatolhatóvá válnak. Ezzel biztosítható, hogy az egyes gazdasági tényadatok valós műszaki háttere könnyen kimutathatóvá, elemezhetővé válik.  


Fontos szempont, hogy olyan eszközzel legyen a tevékenység támogatva, amely az egyszerű használatából fakadóan könnyen válhat a mindennapok eszközévé. Ezt akár egy WEB technológián alapuló portál is tudja biztosítani, amelyben a különböző döntési szintekhez más-más információs mélységet és tartalmat társíthatnak a felhasználók.

Bővebb felvilágosítást kollégánktól kaphat:

Tóth Lajos
kereskedelmi igazgató
E-mail: toth.lajos@rudaskarig.hu
Telefon: +36 30 226 – 9454
3. Partnereink


Óbudai Egyetem
Universitas Budensis

Készítette: Rudas & Karig Kft.
Elérhetőség és kapcsolatfelvétel: (1) 316-0506, 316-1096, 316-1097
www.rudaskarig.hu
Hírlevél lemondás
Feliratkozás a hírlevélre
Észrevétel, üzenet a szerkesztőknek