MIR-levél
Hírlevelünk célja, hogy partnereinket rendszeresen tájékoztassuk a MIR-rel kapcsolatos hírekről. (Hírlevelünket más címre is kérheti, vagy lemondhatja, csak kattintson a megfelelő aláhúzott szavakra.)

www.rudaskarig.hu
mail@rudaskarig.hu

A MIR-Suli márciusi foglalkozásának témája: A megújult Energia alrendszer.

Tartalomjegyzék
2006. március – IV. évfolyam 1. szám  
1. Híreink
  Megújult az Energia alrendszer!
2. MIR-Suli márciusi foglalkozása:
az Energia alrendszer
 

 Megújult az ENERGIA alrendszer!

Örömmel tájékoztatjuk minden kedves Ügyfelünket, hogy a 2005-ben történt nagyszabású fejlesztéseknek köszönhetően új arculattal és új lehetőségekkel jelentkezik az Energia alrendszer!

Az alrendszer továbbfejlesztésénél, azt a célt tartottuk szem előtt, hogy az minél rugalmasabb legyen (árszabások, liberalizált energiavételezés, hatékony elemzések stb.), illetve minél jobban integrálódjon a teljes MIR rendszerbe (műszaki objektumok, termelési adatok stb.).

A 2006. március 29-én tartandó MIR-Sulin bemutatásra kerülnek a rendszer nyújtotta lehetőségek.

További információk: Molnár László, Rudas & Karig Kft

2. MIR-Suli márciusi foglalkozása

Örömmel értesítünk minden érdeklődőt, hogy a MIR-Suli következő foglalkozása 2006. március 29-én 10 órától kerül megrendezésre.

A márciusi foglalkozás témája: A megújult Energia alrendszer.

A foglalkozás célja, hogy partnereink a MIR rendszer használatában nagyobb jártasságot szerezve, az újdonságokkal vagy a napi munkában még nem használt lehetőségekkel megismerkedve, azokat begyakorolva, munkájuk során nagyobb hatékonysággal tudják használni a rendszert. A foglalkozások alkalmával lehetőséget biztosítunk a hallottak azonnali kipróbálására, gyakorlására és hallgatóink kérdéseinek megvitatására is. Így a foglalkozás konzultációként is működik. Külön hasznos, hogy ilyenkor a jelenlévők megismerhetik a másoknál felmerült problémákat, és azok megoldásait is.

A foglalkozások végén külön lehetőséget biztosítunk a megjelenteknek, hogy az adott témával, a rendszerrel kapcsolatos újabb fejlesztési, módosítási igényeket vessenek fel a fejlesztők számára.

A MIR-Suli mostani foglalkozása ezúttal nem csak minden – a követés-támogatás szolgáltatásunkat igénybe vevő – partnerünk munkatársai számára ingyenes, más érdeklődőket is szívesen várunk. Csupán előzetes jelentkezést kérünk az oktatótermi férőhelyek és a szintén ingyenes büfé ebéd biztosítása érdekében.

Jelentkezni lehet Gáspár Orsolya MIR termékmenedzsernél, telefonszám 06-1/316-0506.


 Időpont:


 2006. március 29. szerda, 10.00-14.30

 Helyszín: 
Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata, KSZKI oktatóterem: Budapest III. kerület, Folyamőr u. 22. III. em.

 
 Megközelítés: 
 Gépkocsival:
  • Az Árpád-híd budai hídfőjétől a Szentendrei úton kifelé, majd a Szentendrei útról a Bogdáni útra lekanyarodva. (Az épület környékén bőven található ingyenes parkolóhely.)

 Tömegközlekedéssel:

  • A Szentendrei HÉV vonalán a Filatorigát megállótól gyalog néhány perc.
    (A felújítási munkálatok miatt a HÉV helyett HÉV-pótló autóbuszok közlekednek)
  • 6-os, 86-os autóbusszal a Bogdáni úti megállóhelytől gyalog néhány perc.


 Előadó: 


 Gáspár Orsolya, MIR termékmenedzser

 Étkezés: 


 Büfé ebéd, kávé, üdítő.

 Részvételi díj: 


  • A 2006. márciusi MIR-Suli mindenki számára ingyenes.

További információk: Gáspár Orsolya, Rudas & Karig Kft.