MIR-levél
Hírlevelünk célja, hogy partnereinket rendszeresen tájékoztassuk a MIR-rel kapcsolatos hírekről. (Hírlevelünket más címre is kérheti, vagy lemondhatja, csak kattintson a megfelelő aláhúzott szavakra.)
 
www.rudaskarig.hu
mail@rudaskarig.hu
 Tartalomjegyzék
2011. május
1. Labor alrendszer újdonságok – MIR Suli után, MAVÍZ konferencia előtt 
2.  Vízbiztonsági tervek – R&K részvétel a MAVÍZ WSP Szakmai napon
3.
Partnereink
1. Labor alrendszer újdonságok – MIR Suli után, MAVÍZ konferencia előtt 
Nagy érdeklődés és részvétel mellett került megrendezésre március 23-án ezévi első Labor alrendszer újdonságait ismertető MIR-Sulink.
 
Hét viziközmű szolgáltató cégtől érkeztek érdeklődők a gyakorlati bemutatóval egybekötött előadásunkra. Több olyan cég is képviseltette magát, akik jelenleg még nem a R&K Labor alrendszer felhasználói.

A jó hangulatban telt szakmai nap végére összes új fejesztésünk bemutatásra került.
Azok számára, akik nem tudtak részt venni a szakmai napon, jó hír, hogy a Rudas & Karig Kft. előadással és bemutatóval is jelen lesz a MAVÍZ által május hónapban szervezett XVII. Országos Víziközmű Laboratóriumi Értekezleten.

Jöjjön el, hallgassa meg előadásunkat, látogassa meg kiállításunkat!

Bővebb felvilágosítást kollégánktól kaphat:

Tóth Lajos
kereskedelmi igazgató
E-mail: toth.lajos@rudaskarig.hu
Telefon: +36 30 226 – 9454
2. Vízbiztonsági tervek – R&K részvétel a MAVÍZ WSP Szakmai napon 
A 65/2009 (III.31) Kormányrendeletben a víziközmű szolgáltatók számára meghatározott feladatként jelenik meg a hatóság által elfogadott vízbiztonsági tervek elkészítése és üzemeltetése. Ez adta az aktualitását a MAVÍZ által áprilisban szervezett szakmai napnak is, amely a vízbiztonsági tervek elkészítésének és a vízbiztonsági rendszerek üzemeltetéseinek kérdéskörét tárgyalta.

Több szakember előadása tette érdekessé és hasznossá a programot. A témában már jártasságot szerzett üzemeltető szakemberek gyakorlati tapasztalataikat osztották meg egymással a témában.
A Rudas & Karig Kft., mint az első, a tervek készítését és üzemeltetését támogató szoftver fejlesztője felkért hozzászólóként oszthatta meg véleményét, fogalmazhatta meg javaslatait a konferencia résztvevői számára.

Javaslatunk fő gondolata a témában keletkezett jelentős tudásanyag hatóság és üzemeltetők által történő elektronikus megosztásának és adatcsere lehetőségének kidolgozására vonatkozott. Elképzelésünk szerint – melyet a konferencia több résztvevője visszaigazolt – hatékonyan a terveket kidolgozni és üzemeltetni csak megfelelő informatikai megoldással lehetséges. Ha ez adott, akkor ettől már csak egy kis lépés az adatcsere lehetőségének kialakítása, alkalmazása.
3. Partnereink


Óbudai Egyetem
Universitas Budensis

Készítette: Rudas & Karig Kft.
Elérhetőség és kapcsolatfelvétel: (1) 316-0506, 316-1096, 316-1097
www.rudaskarig.hu
Hírlevél lemondás
Feliratkozás a hírlevélre
Észrevétel, üzenet a szerkesztőknek