MIR-levél
Hírlevelünk célja, hogy partnereinket rendszeresen tájékoztassuk a MIR-rel kapcsolatos hírekről. (Hírlevelünket más címre is kérheti, vagy lemondhatja, csak kattintson a megfelelő aláhúzott szavakra.)
 
www.rudaskarig.hu
mail@rudaskarig.hu
!! RENDKÍVÜLI AJÁNLAT !!
Az új víziközmű törvény tervezete előírja a vízművek számára, hogy műszaki objektumaikról térinformatikai nyilvántartást vezessenek.

Az ebben az irányba történő előrelépést szeretnénk megkönnyíteni a következő ajánlatunkkal !

Cégünk több mint 20 éve foglalkozik komplex térinformatikai vízi közműves műszaki adatbázisok létrehozásával, analóg térképi és egyéb papíralapú nyilvántartások digitalizálásával. Regionális, megyei és nagyvárosi vízművek teljes műszaki elektronikus/digitális objektum nyilvántartásait hoztuk már létre a ma elérhető legkorszerűbb technológiákra alapozva. Ezen a szakterületen nagy gyakorlatra és tapasztalatra tettünk szert.

A legmodernebb módszertant alkalmazva készítünk gyorsan és alacsony költségek mellett multimédiás tartalommal is rendelkező komplex térinformatikai műszaki objektum adatbázisokat.

Amennyiben cégünket bízza meg a térinformatikai adatfeldolgozással, digitalizálással, úgy
INGYEN biztosítunk egy webes környezetben működő térképi lekérdező és publikációs alkalmazást!


Ez a technológia lehetővé teszi a digitális térképi tartalom költségmentes publikálását a vízmű vállalaton belül széles körben, sőt, akár külső partnerek felé is!

A térképek web böngészőben jelennek meg, így a rendszer bevezetése után a munkaállomásokon nem kell költséges térképkezelő alapszoftvert üzemeltetni, a kiszolgáló oldalon pedig ingyenes szerverszoftvereket (Open Source) alkalmazunk! A felhasználó megjelenítheti, böngészheti a térképeket, nézeteket tud beállítani, címre, helyrajzi számra kereshet, kinyomtathatja a térképeket kiválasztott méretarányban és lapméretben, raszteres térképeket, légifotót jeleníthet meg a vektoros térképi rétegek alatt stb.Reméljük, felkeltettük érdeklődését jelen ajánlatunk iránt!

Amennyiben kérdése van forduljon Karig Gábor ügyvezetőhöz, vagy Rácz Szabolcs kirendeltség-vezetőhöz.

Karig Gábor    mobil: +3620 9427 958    email: karig.gabor@rudaskarig.hu

Rácz Szabolcs    mobil: +3620 5498 089    email: racz.szabolcs@rudaskarig.hu