MIR-levél
Hírlevelünk célja, hogy partnereinket rendszeresen tájékoztassuk a MIR-rel kapcsolatos hírekről. (Hírlevelünket más címre is kérheti, vagy lemondhatja, csak kattintson a megfelelő aláhúzott szavakra.)
 
www.rudaskarig.hu
mail@rudaskarig.hu
MIR Elektronikus Irat- és Dokumentumkezelő Alrendszer
 

 

Tisztelt partnerünk!

A közfeladatot ellátó szerveknél alkalmazható iratkezelési szoftvereket a 16/2006. (IV. 6.) számú BM rendelet, illetve az ezeknek a követelményeit tartalmazó 24/2006. (IV. 29.) számú BM-IHM-NKÖM rendelet szerint tanúsítani kötelező, a közfeladatot ellátó szervek 2008. január 1-től csak minősített iratkezelő (iktató, dokumentum-kezelő) rendszereket alkalmazhatnak.

Jelenleg folyik az általunk fejlesztett, a MIR integráns részét képező, Elektronikus Irat- és Dokumentum-kezelő Rendszer tanúsítási folyamata. A sikeres előauditon túl vagyunk, 2007 harmadik negyedévében a teljes-körű, bővített minősítési tanúsítványt fogjuk elérni.

Szeretnénk partnereink figyelmét felhívni, hogy egy ilyen rendszer bevezetése, az eddig alkalmazott iktató rendszerről az átállás, alapos előkészületeket, gondos, körültekintő tervezést igénylő folyamat.

Szeptember hónap folyamán ebben a témában MIR Sulit tervezünk,

kérjük partnereinket, hogy időben jelezzék részvételi szándékukat.

 

 

Ha észrevétele van, kérjük, hívja az (1) 316-0506 telefonszámon hot-line szolgálatunkat, vagy küldjön e-mailt a mail@rudaskarig.hu címre, illetve vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a http://ugyfelszolgalat.rudaskarig.hu ügyfélszolgálati portálunkon.