rudas-es-karig-kft
Híreink GISPÁN e-közmű témában

Február végén egy személyes találkozó keretében szakmai és egyéb együttműködési kérdéseket tekintettünk át a Lechner Lajos Tudásközpont (LLTK) vezető munkatársaival, melyen elismeréssel szóltak az általunk nyújtott e-közmű adatszolgáltatás minőségéről. Egyeztettük továbbá az e-közmű szolgáltatás jelenlegi és a közeljövőben várhatóan változó műszaki feltételeit, a jelenlegi rendszer biztonsági paramétereit, illetve megosztottuk egymással további fejlesztési és marketing terveinket.

Nem ért minket váratlanul annak megerősítése, hogy a szolgáltatás kapcsán továbbra is jelentős fejlesztési igények várhatók a Tudásközpont részéről, melyeknek természetesen a jövőben is maradéktalanul meg kívánunk és fogunk felelni.

Tájékoztatást kaptunk arról, hogy a jogszabályi kötelezettségek ellenére, az összes szolgáltató számához képest még mindig alacsony a regisztráltak, és még jóval kevesebb a már adatot szolgáltatók száma. Egyetértettünk abban, hogy ezen a helyzeten változtatni fontos és szükséges. Ebben az ügyben is tájékoztattuk az LLTK munkatársait az elképzeléseinkről, és felajánlottuk segítségünket - jelenleg elsősorban konzultációs rendezvényeink révén.

GISPÁN e-közmű konzultációs napok

Az elmúlt félévben jelentős részvétel mellett több mint 10 alkalommal tartottunk szakmai bemutatóval egybekötött, a résztvevők által hasznosnak és sikeresnek tartott e-közmű konzultációs napokat.

Ahogy előbbi cikkünkben is írtuk, az LLTK-val történt egyeztetés során megerősítést kaptunk abban, hogy az e-közmű adatszolgáltatással kapcsolatos ismeretek terjesztése kiemelt jelentőséggel bír. Ezért tovább folytatjuk a GISPÁN® e-közmű megoldásunk bemutatásával egybekötött konzultációs rendezvényeket. Ennek következő időpontja:

Időpontok: 2014. március 19. (szerda) 10h – 13h
Előadók: Karig Gábor ügyvezető (karig.gabor@rudaskarig.hu)
Rácz Szabolcs térinformatikai szakértő (racz.szabolcs@rudaskarig.hu)
Helyszín: H-1024 Budapest II., Szilágyi Erzsébet fasor 5. I. em 3.
Jelentkezés: Molnár László szolgáltatásvezető Szabó Ildikó irodavezető
e-mail: molnar.laszlo@rudaskarig.hu e-mail: mail@rudaskarig.hu
mobil: +36 20 928 5898 tel/fax: +36 1 316 0506
GISPÁN e-közmű regisztráció

A rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban kötelező előzetes regisztrációhoz kötött.

Regisztrációját elvégezheti regisztráció linkünkön keresztül is, a megjelölt időpont(ok)ra. Amennyiben kényelmesebb Önnek, kollégáinkat is megkeresheti email-ben vagy telefonon.

A bemutató hatékonysága érdekében, a résztvevők létszámát maximáltuk, illetve ugyanattól a cégtől legfeljebb 2 fő regisztrációját fogadjuk el.

Amennyiben regisztrálta magát, de mégsem tud részt venni a rendezvényen, kérjük időben jelezze, így a várólistásoknak lehetősége nyílik korábbi időpontot választani.

Korábbi híreink a GISPÁN e-közmű témában

1. GISPÁN® e-közmű hírlevél
2. GISPÁN® e-közmű hírlevél
3. GISPÁN® e-közmű hírlevél
4. GISPÁN® e-közmű hírlevél
5. GISPÁN® e-közmű hírlevél
6. GISPÁN® e-közmű hírlevél

footer
Rudas & Karig Kft. Hírlevél lemondás
Elérhetőség és kapcsolatfelvétel: (1) 316-0506 Feliratkozás a hírlevélre
www.rudaskarig.hu Észrevétel, üzenet a szerkesztőknek