Ügyfélszolgálat bejelentkezés
Magunkról

Partnerek

Technológiai partnerek

Több gyártóval is kötöttünk fejlesztési szerződéseket, hogy mindig a lehető leggyorsabban és első kézből értesüljünk a legfrissebb fejlesztésekről, technológiai megoldásokról és azok műszaki-technikai részleteiről. Fejlesztéseink alapvető technológiai szállítói a világ vezető informatikai vállalatai, megoldásaik szabványteremtők. Mára a magyarországi informatikai piac több szegmensében (közműves műszaki információs rendszerek, önkormányzati térinformatika, turisztikai térinformatikai rendszerek) a Rudas & Karig Kft. vezető piaci pozíciót ért el. Ezt a gyártók a legmagasabb szintű műszaki támogatással és a legelőnyösebb pénzügyi kondíciók biztosításával ismerik el, melyeket a megfelelő partneri szerződések rögzítenek. Mindez a felhasználóknak a fejlesztőktől való minimális kiszolgáltatottságát, az elkészülő rendszerek biztonságos használhatóságát eredményezik.

Oracle

Oracle logo Member of The Oracle Alliance, 1997-től BAPA fejlesztői szerződés, 1995

Autodesk

Autodesk logo Autodesk Developer Network tagság 2004-től

Bentley

Bentley logo Bentley fejlesztői szerződés (Bentley Synergy Partner, ISD), 1993-tól Bentley Megoldás Központ (Bentley Solution Center), 1996-tól Bentley Business Centre, 1997-től

Microsoft

Microsoft logó Developer Network tagság 1994-től

IBM

IBM logó PartnerWorld for Developers 1998-tól

Projekt partnerek

Magyar Víziközmű Szövetség

Magyar Vízközmű Szövetség A Magyar Víziközmű Szövetség (régebbi nevén Víz- és Csatornaművek Országos Szakmai Szövetség) 2000 óta tagjai vagyunk, a Szövetség rendezvényein részvételünk évek óta folyamatos, a Szövetség által rendezett konferenciákon számos alkalommal tartottunk előadásokat.