Ügyfélszolgálat bejelentkezés
Termékek

GISPÁN® City Cloud Platform

A GISPÁN® City Cloud Platform az önkormányzatok, közmű- és közlekedési vállalatok, városüzemeltető-, vagyongazdálkodó-, és fenntartó cégek, turisztikai információ szolgáltatók, állami intézmények és hivatalok számára jelenti a korszerű városirányítás, városüzemeltetés modern informatikai eszközét. Mindezt egységes és szabványos felületen, központi menedzseléssel, sok különböző résztvevő egyidejű és konkurens kiszolgálásával valósítja meg.

A GISPÁN® City Cloud Platform a lakosság számára egy központi információs portál, melynek segítségével a város földrajzi és infrastrukturális adottságairól a legmélyebb szinten tájékozódhat.

A GISPÁN® City Cloud Platform szoros integrációban együttműködő modulok, alrendszerek összessége, melyekből tipikus alrendszer portfóliók képzésével keletkeznek az egy-egy piaci szegmensre optimalizált termékek, mint pl. a vízi-közművállalatok számára testreszabott GISPÁN® Aqua Integrált Vízi-közműves Műszaki Információs Rendszer.

A GISPÁN® City Cloud Platform a ma elérhető legkorszerűbb multiplatform információtechnológiára épül, lehetővé téve az ügyfelek irányába felhő típusú szolgáltatások nyújtását, WEB vagy kliens-szerver alapú működési környezet megvalósítását. Alkalmazott eszközeiben (Oracle, Autodesk, Microsoft, Linux stb.) a felhasználók felé a maximális biztonságot és a minimális szállítói kiszolgáltatottságot jelenti. Több részében nyílt forráskódú (open source) megoldásokat alkalmaz, amely a nagy létszámú lakossági elérések biztosításának költségtakarékos megoldása.

A GISPÁN® City Cloud Platform biztosítja az EU-s és ipari szabványok következetes alkalmazását, biztos módszertani alapot jelent termékeinek bevezetésekor, és üzemeltetésében.

Gispán City Cloud Platform