Ügyfélszolgálat bejelentkezés
Szolgáltatások

Tanácsadás

Cégünk és munkatársaink több évtizedes tapasztalatot szereztek az informatika számtalan területén. Ezt a tudásunkat és tapasztalatunkat szívesen megosztjuk ügyfeleinkkel, hogy az informatika számukra ne nyűg legyen, hanem valódi segítség a mindennapi munkában.

Tapasztalataink az informatikai rendszerek tervezésétől, azok megvalósításán és bevezetésén keresztül, az üzemeltetésig terjed. A tervezési szakaszban segítünk meglátni és megfogalmazni a valódi igényeket; ilyenkor elkerülhetetlen az üzleti folyamatok újragondolása is, ebben szintén jó szolgálatot tudunk nyújtani. Számtalan eszközzel dolgoztunk már, így a rendszerek megvalósításában is többféle alternatívát tudunk ajánlani, kidolgozni. Tapasztalataink kiterjednek az üzemeltetés területére is, szolgáltatásaink során több ügyfelünknek is adunk tanácsot ebben a témában is.

Volt már dolgunk számtalan vállalati rendszerrel, és egy vállalat informatikai rendszerét nem szigetüzemű rendszerek halmazának képzeljük el, hanem olyan egymással kapcsolatban álló szolgáltatásoknak, amelyek számtalan ponton összefüggnek. Segítünk ezeknek az összefüggéseknek a kibogozásában és megvalósításában is.

A legtöbb rendszer piaci szoftverekre épül, amelyekhez licenceket kell vásárolni, vagy nyílt forráskódú komponenseket igényel, amelyek összeillesztése sok esetben nagy kihívást jelent. Mind a két területen vannak tapasztalataink, amelyeket szívesen kamatoztatunk ügyfeleink számára.