Ügyfélszolgálat bejelentkezés
Szolgáltatások

Adatfeldolgozás

Projektjeinkhez kapcsolódóan számos digitális alaptérkép és közmű szakági digitalizálást, valamint adatfeldolgozási munkát végzünk, komplex térinformatikai adatbázisokat és magas intelligenciafokú térképeket állítunk elő.

Rendszereink legfontosabb építőköve az adat. Ennek megléte alapvetően meghatározza a rendszerek használhatóságát, attól függetlenül, hogy az az adat mennyire tükrözi valóban a valóságot. Mély meggyőződéssel valljuk, hogy jelenlegi papír alapú nyilvántartásokat még az adatok minőségének javítása előtt kell digitális platformra adaptálni. Azért vált ez alapvető hozzáállásunkká, mert egy informatikai rendszerrel sokkalta hatékonyabban lehet az adatok minőségét javítani, mint a hagyományos módszerekkel – ráadásul ez esetben már az adatok a rendszerben vannak, és nem csorbíthatják azokat a digitális feldolgozásban rejlő hibaforrások.

A legapróbb részletekig kidolgozott, szigorú ellenőrzési lépéseket is tartalmazó belső szabványunk szerint végezzük el a komplex térinformatikai adatbázisok és magas intelligenciafokú térképek építését a papírtérképek szkennelésétől kezdve a rendszer Egységes Térinformatikai Adatbázisába (ETAB) való betöltéséig.