Ügyfélszolgálat bejelentkezés
Szolgáltatások

Feltételrendszer szállítása, telepítése

Termékeink működési feltételei megkövetelnek bizonyos, harmadik fél által gyártott szoftvereket, illetve hardvereket is. Szükség szerint ezeket az eszközöket is be tudjuk szerezni ügyfeleink számára – a termékbevezetések során, vagy ezek későbbi bővítésében is tudunk segíteni.

Termékeink specifikációjában pontosan meghatározzuk, hogy milyen alapszoftver és hardver követelményei vannak a rendszernek a szerverek és a munkaállomások tekintetében.

Ezek közül a legalapvetőbb feltétel az adatbázis-kezelő, amely a termékeink többsége esetében az Oracle RDBMS. Mivel az Oracle partneri hálózatának tagjai vagyunk, a termékeinkhez szükséges bármilyen Oracle licencet kedvezményes áron tudjuk szállítani, illetve akár „beágyazott” (embeded) licencekkel is tudunk szolgálni, amelyek ugyan csak és kizárólag a szállított rendszerhez használhatóak, de az ár tekintetében még sokkal kedvezőbb megoldást kínál.

Az adatbázis-kezelő szoftveren kívül más Oracle szoftvereket is tudunk kedvezményes árakon szállítani rendszereinkhez, mint pl. Oracle BI Standard Edition, WebLogic Server Forms & Reports Services stb.

Az Oracle programjain kívül a térinformatikai alapszoftverek (pl. Autodesk, Bentley, ESRI), vagy akár Microsoft programok licenceit is be tudunk szerezni.

A szoftverek beszerzésén kívül azokat természetesen telepítjük is ügyfeleink szervergépeire vagy munkaállomásaira.

Termékeink használhatnak ingyenes nyílt forráskódú (open source) szoftvereket (Linux operációs rendszerek, MapGuide Open Source stb.), amelyeket szintén összeállítunk, telepítünk és konfigurálunk.

Rendszereinknek természetesen hardver követelményei is vannak, amelyeket a bevezetéskor specifikálunk, vagy akár magát a gépeket (szerver, kliens), perifériákat is beszerezzük, beleértve a speciális hardvereket is, mint pl. vonalkód nyomtató, vonalkód olvasó stb.